Købmandsgården

Events

Bryllup på Samsø

Købmandsgården i Ballen på Samsø er en unik destination for et uforglemmeligt bryllup. Øen, kendt som “solskins-øen”, danner den perfekte kulisse til at fejre kærlighedens store dag. På Samsø kan I få en pause fra hverdagens stress og jag og sejle til en verden af hygge og idyl. Købmandsgården vil med sine historiske bygninger, skønne blomsterhave og få meter fra havet skabe den perfekte, idylliske ramme til jeres bryllup. 

Et skræddersyet full-service bryllup på Samsø

Købmandsgården tilbyder et skræddersyet bryllup med overnatning, hvor I har mulighed for at sætte jeres personlige præg på alt fra menu og dekorationer til musik og underholdning. I har mulighed for at booke overnatning på Købmandsgården til alle jeres gæster, så I kan nyde festen helt til den lyse morgen og let komme hjem i seng. Læs mere om overnatningsmuligheder.

Hvis I ønsker flere overnatningspladser, kan vi hjælpe med indkvartering hos vores søsterhotel RumogRooms i Brundby eller hos andre lokale steder i Ballen. 

Vi går op i at yde service i særklasse og sørger for en tæt dialog med vores kunder, og vil glæde os til at holde dit bryllup. 

Bryllup på Samsø på Købmandsgården med opdækket bord
Arrangement udenfor på Købmandsgården

Bryllup på Samsø i naturskønne omgivelser

Samsø er en smuk, idyllisk ø lige midt i Kattegat med færge fra både Sjælland og Jylland. Øens har et helt unikt landskab, der spænder fra vidtstrakte marker til pittoreske kystlinjer. Øens ro og unikke natur giver mulighed for fordybelse og plads til, at I kan fejre kærligheden i en afslappet og charmerende atmosfære. Det er en unik mulighed for at træde væk fra stress og jag og fokusere på det, der virkelig betyder noget – jeres kærlighed og samhørighed.

Købmandsgården ligger mere specifikt i havnebyen Ballen. Ballen er kendetegnet ved sin charmerende og hyggelige havn, hvor farverige fiskekuttere vugger i vandet og skaber en ægte maritim stemning. Byen er en af de mest besøgte byer på øen i sommerhalvåret grundet den hyggelige maritime stemning, en skøn badestrand og et stort udvalg af restauranter og butikker. Til et besøg på Samsø og en festlig dag er Ballen et rigtig godt valg. 

Bryllup i midtjylland. Vælg Samsø lige mellem Jylland og Sjælland

Har du familie og venner på både sjælland og i Jylland? Hvorfor så ikke holde dit bryllup på Samsø lige midt i mellem. 

Øen tilbyder nem færgeadgang fra både Kalundborg, Aarhus og Hou, hvilket gør det bekvemt for dine gæster at deltage i den store dag.

For dem der ønsker at sige “ja” i en pulserende byatmosfære, er det muligt at blive viet i byer som Aarhus eller København og derefter tage en malerisk færgerejse til Samsø for at fortsætte fejringen. Dette åbner op for en unik mulighed for at kombinere det bedste fra begge verdener – den energifyldte bylivsstil og den idylliske, naturskønne charme på Samsø

Med sin lette tilgængelighed fra begge sider af landet og muligheden for at forene to verdener i et uforglemmeligt bryllupseventyr, er Samsø det ideelle sted for dem, der ønsker at fejre kærligheden midt i Danmark 

Kort over Danmark med Samsø