Købmandsgården

+45 2380 9559
Lidt om Samsø

Købmandsgården

Samsø

Samsø er en smuk og charmerende ø beliggende i Kattegat, ud for den jyske kyst i Danmark. Øen er kendt for sine idylliske landsbyer, fantastiske strande og smukke natur, som tiltrækker besøgende fra hele verden.

Øen er anerkendt for dens bæredygtige og økologiske tilgang til mad og landbrug, hvilket afspejles i øens mange økologiske gårde og restauranter, der serverer frisk og lækker mad. Der er også flere festivaler og arrangementer på øen, som fokuserer på bæredygtighed, kunst og kultur, hvilket gør Samsø til et interessant rejsemål for både voksne og børn. Desuden finder man Energiakademiet lidt udenfor Ballen, som er en verdenskendt projektorganisation, som arbejder med konsekvenserne af klimaforandringer. 

Samsø har desuden en helt unik natur med varieret flora og fauna, som man ikke finder andre steder i Danmark. Øen er hjemsted for flere sjældne dyrearter og er et populært område for fuglekiggere og naturelskere.

Hvis du er på udkig efter en ferieoplevelse, der byder på afslapning og natur – og du måske har interesse for bæredygtighed, er Samsø absolut værd at besøge. Øen er let at komme til med færge fra Jylland eller Sjælland, og der er masser af overnatningsmuligheder på øen, fra hyggelige Bed & Breakfasts til luksuriøse ferieboliger.

Håber vi ses på Samsø!

Billeder fra Samsø

Se åbningstider på Samsø

Mangler du inspiration til ferien, og er du træt af at møde lukkede døre, som du kommer frem? 

Få overblik over, hvad der har åbent, og hvad der sker hvor og hvornår.

Oplev Samsø

Samsø Posten

Læs mere om hvad der sker på Samsø

Falkecenter Samsø

Mød majestætiske ørne, dragende ugler, lynhurtige falke og frække høge på Falkecenter Samsø

Samsø Labyrinten

Labyrinten på Samsø er Verdens største. Den blev anlagt i 2000 og dækker et areal på 6 ha.

Sams Island Distillery

Sams Island Distillery er et mikrodestilleri på Samsø – startet af Mads Nielsen og Jesper Machholm i 2017.

Samsø Museum

Samsø Museum har fokus på den lokale kulturhistorie set i sammenhæng med nationale og internationale begivenheder. Samsø Museum er en del af Moesgaard Museum

Biografen Samsø

Film opera, ballet, skuespil fordrag og sport samlet et sted på Samsø.

Vores boliger

Se de boliger du kan booke på Købmandsgården på Samsø, og deres tilgængelighed. Vi har boliger fra 4 – 10 personer, og trælasten til bespisning af op til 60 personer.

Købmandsgården

Læs mere om Købmandsgården på Samsø, og hvad vi har at byde på. Vi håber at din næste overnatning på Samsø bliver hos os.

Events

Lad os holde dit næste event på Købmandsgården, det kan være firmaarrangement, bryllup, fødselsdag eller en weekend med vennerne.