Købmandsgården

+45 2380 9559
(Overnatning)
Oplev Samsø

Købmandsgården

Samsø

Samsø er en smuk og charmerende ø beliggende i KattegatØen er kendt for sine idylliske landskaber, fantastiske strande og smukke natur, som tiltrækker besøgende fra hele verden.

Samsø har en helt unik natur med varieret flora og fauna, som man ikke finder andre steder i Danmark. Øen er hjemsted for flere sjældne dyrearter og er et populært område for fuglekiggere og naturelskere.

Udover den smukke tur er øen også anerkendt for dens bæredygtige og økologiske tilgang til mad og landbrug, hvilket afspejles i øens mange økologiske gårde og restauranter, der serverer frisk og lækker mad. Der er også flere festivaler og arrangementer på øen, som fokuserer på bæredygtighed, kunst og kultur. Desuden finder man Energiakademiet lidt udenfor Ballen, som er en verdenskendt projektorganisation, som arbejder med konsekvenserne af klimaforandringer. 

Hvis du er på udkig efter en ferieoplevelse, der byder på afslapning og skøn natur, er Samsø absolut værd at besøge. Øen er let at komme til med færge fra Jylland eller Sjælland, og der er masser af steder at udforske og opleve på øen.

Håber, vi ses på Samsø!

Billeder fra Samsø

Se åbningstider på Samsø

Mangler du inspiration til ferien, og er du træt af at møde lukkede døre, som du kommer frem? 

Få overblik over, hvad der har åbent, og hvad der sker hvor og hvornår.