Købmandsgården

+45 2380 9559
(Overnatning)
Events

Fødselsdag på Samsø

Hold din fødselsdag Samsø på Købmandsgården, hvis du ønsker at fejre din dag i smukke og hyggelige omgivelser. 

Købmandsgården er kendt for sin charme og autentiske atmosfære, og vores selskabslokale kan rumme op til 60 personer, hvilket gør det ideelt til både mindre og større selskaber. Hvis I hellere vil være udenfor, kan vi også dække fint op til jer i haven eller stille telt op. (Næsten) alt kan lade sig gøre. 

Fest i hyggelige omgivelser

Hvad enten I er lokale Samsinge eller fra fastlandet og vi samle familie/venner til en hyggelig fest, vil vi meget gerne holde jeres fødselsdag på Samsø på Købmandsgården.

Vi tilbyder hyggelige omgivelser og mulighed for at komme tæt på naturen og havet. Samsø er kendt for sin enestående natur med skønne landskaber og fredelige strande. Mange vælger af den grund øen til, når de skal samle folk til en hyggelig dag eller en fest. 

Købmandsgården ligger i havnebyen Ballen med kort afstand til havet. Gårdens charmerende bindingsværk og skønne have er med til at skabe de bedste omgivelser til jeres fest. Her er der rig mulighed for at nyde naturen og fejre dagen. 

Fødselsdag på Samsø i smukke omgivelser
Selskabslokale på Købmandsgården med plads til 60 siddende gæster til din fødselsdag på Samsø

Smukt selskabslokale og udendørs arrangement

Vores selskabslokale Trælasten ligger på 1. sal med udsigt til vores hyggelige have. Lokalet har plads til op til 60 siddende gæster. Det er et smukt, lyst rum med fritliggende bjælker og trægulv, og der er hører et lille køkken og toilet til. 

 

 

Hvis I gerne vil begynde med en velkomstdrink udenfor, holde hele festen udenfor eller leje et telt i haven, er det også en mulighed.

 

 

Uanset om I vælger at indendørs eller udendørs fest, er vores mål at sikre, at din fødselsdag på Samsø bliver uforglemmelig for fødselaren og alle gæsterne. 

Fødselsdag på Samsø med mad og servering 

Vi tilbyder full-service og kan både lave maden til jer og bidrage med dygtige tjener til jeres arrangement. Restauranten Den Gamle Butik er en del af Købmandsgården, og vores dytige kokke derfra vil med glæde lave maden til jeres fest. Hvad enten I ønsker en let tapasanretning eller 3-retters menu, kan det lade sig gøre. 

Vores team vil gøre deres bedste for, at I får en dejlig fødselsdag på Samsø. Vi sørger for altid at gå i tæt dialog med vores kunder, så vi skaber arrangementer med udgangspunkt i deres særlige ønsker og behov. I kan læne jer tilbage og nyde festen, og så vil vi i teamet sørge for, at at bliver tilrettelagt og spiller.

Kaffeservering i Trælasten på Købmandsgården
Smukt lyst rum i Trælasten på Købmandsgården

Mulighed for overnatning

Hvis I ikke vil tænke på transport efter festen, tilbyder vi overnatning på Købmandsgården. Vi har plads til 40 overnattende gæster, og kan også hjælpe med indkvartering andre steder i eller omkring Ballen, hvis I er flere, som har brug for overnatning. 

Vi har lejligheder i forskellige størrelser, så der både er plads til større familier eller par. 

 
I kan læse mere om de forskellige lejligheder på Købmandsgården her