Købmandsgården

+45 2380 9559
(Overnatning)
Events

Workshop på Samsø på Købmandsgården

Lej Trælasten til din næste workshop på Samsø

Trælasten er et ideelt lokale til workshops. Coverbillede og billederne nederst er fra et tidligere arrangement, hvor Trælasten blev lejet af en billedskole over en weekend. De åbne, rummelige lokaler gav deltagere mulighed for at udfolde deres kreativitet.

Udover et være oplagt til kreative workshops, er lokalet også velegnet til yoga-ophold eller koncerter. At vælge Trælasten som din næste mødeplads giver dig og dit team mulighed for at komme væk fra hverdagen og finde inspiration i de smukke omgivelser i Ballen. Den rolige atmosfære kan skabe de ideelle betingelser for produktive og meningsfulde møder. Vi vil derfor anbefale at holde din næste workshop på Samsø.

Lyst, stort lokale i Ballen

Trælasten har plads til op til 60 siddende personer, og der er mulighed for at rykke på borde og stole, så det passer til netop dine/jeres ønsker. Lokalet ligger for sig selv bag Købmandsgården på 1. sal med udsigt udover haven, og roen giver god mulighed for fordybelse. 
 
Lokalet er lyst og åbent og har charme med fritlæggende bjælker og smukt trægulv. Samtidig hører der toilet og et lille køkken til lokalet, så du og dine deltagerne har mulighed for at lave en kop kaffe. 
 
Lokalets indretning, faciliteter og rolige placering gør det nemt for deltagerne at fokusere på indholdet af workshoppen. 
Lej Trælasten til dit næste arrangement eller din næste workshop på Samsø
Smukt lyst rum i Trælasten på Købmandsgården

Overnatning 

Hvis workshoppen strækker sig over flere dage, eller I ikke vil tænke på transport, tilbyder vi overnatning på Købmandsgården. Vi har plads til 40 overnattende gæster, og kan også hjælpe med indkvartering andre steder i eller omkring Ballen, hvis I er flere, som har brug for overnatning. 
 
I kan læse mere om de forskellige lejligheder på Købmandsgården her

Servering af mad hos Den Gamle Butik

Hvis I gerne vil have maden servere, har I mulighed for at booke mad hos Den Gamle Butik, som også ligger på Købmandsgården. Vi kan booke bord til jer under workshoppen, som I nemt kan smutte over i restauranten og spise i pauserne. 

Hos restauranten finder du et udvælg af lækre smørrebrød, retter og den kendte Oliver’s burger med det prisvindende Sashi kød. 

Den Gamle Butik på Købmandsgården