Købmandsgården

+45 2380 9559
(Overnatning)
Oplev Samsø

Ballen på Samsø

Havnebyen Ballen

Købmandsgården ligger helt centralt i den charmerende havneby Ballen på Samsø. Byen er et populært rejsemål for turister i sommeren, og byen emner af liv og hygge.

Ballen på Samsø er bygget op om havnen og har været en meget driftig fiske- og handelsby med mange arbejdspladser.

Du finder en masse hyggelige caféer og restauranter med noget for enhver smag. Desuden er der flere oplevelsesmuligheder og steder I kan besøge både i Ballen og andre steder på Samsø.

Find mere inspiration i det online magasin “Samsø – et skønt mødested”. 

Badebro i Ballen på Samsø
Yoga på stranden på Samsø

Oplevelser i Ballen på Samsø

Ballen byder på en række oplevelser til forskellige temperamenter.
Du kan leje SUP-board eller prøve yoga, hvis du er til mere aktive aktiviteter. Eller I kan besøge Det Gode Skår og give dig i kast med at lave keramik. 

Hvis du besøger øen i uge 29 er der Samsø Festival, som er en skøn festival for hele familien tæt på Ballen. 

Og ellers er der fra Ballen Havn og mod Strandskoven en rigtig god badestrand, som er godt besøgt på sommerdage. På molen i Ballen er der en badeklub med sauna til. Hvis du besøger Ballen på de koldere vinterdage, er det et perfekt sted at søge hen.

Mad og drikke i Ballen

Du finder en række forskellige restauranter, caféer, ishuse og barer i Ballen. Så hvad enten du er til 3-retters menu, en fiskemad eller en god burger kan du finde det i byen. Specielt i sommerhalvåret er der mange gode muligheder, hvor flere restauranter har begrænsede åbningstider eller lukket.  

Besøg fx restaurant Skipperly, hvor du finder lækre retter, røgeriet på havnen med frisk fisk eller prøv Oliver’s Burger eller kartoffelmad hos Den Gamle Butik på Købmandsgården. 

På molen kan du finde gode, klassiske isvafler med guf eller du kan besøge Casa Tua, som laver god hjemmelavet italiensk is. 

Hvis du er til aftenshygge kan du besøge Molevitten, hvor der er åbent til ud på natten, kolde øl og nogle dage også live-musik. 

Den Gamle Butiks kartoffelmad

Hvem har åbent på Samsø i dag?

Mangler du inspiration til ferien, og er du træt af at møde lukkede døre, når du kommer frem?

Få overblik over, hvad der har åbent, og hvad der sker hvor og hvornår.