Købmandsgården

+45 2380 9559
(Overnatning)
Lokale til events

Købmandsgården

Events på Købmandsgården på Samsø

Købmandsgården er ikke bare stedet for afslapning og ferie; det er også stedet, hvor vi skaber fantastiske oplevelser gennem unikke events på Samsø. Vores lyse og stilfulde lokale “Trælasten” danner rammen for disse begivenheder, hvor vi kan samle op til 60 personer til en mindeværdig fest.

Med vores mange års erfaring inden for eventplanlægning går vi engageret til opgaven for at sikre, at ethvert event på Købmandsgården matcher dine ønsker og behov. Vi sætter pris på en løbende dialog med vores kunder, så vi ud fra jeres idéer og visioner kan skabe gode arrangementer.

Er du nysgerrig på, hvad Købmandsgården kan tilbyde af eventpakker, eller mangler du inspiration til din næste begivenhed? Så tøv ikke med at kontakte os!

Catering og overnatning til events på Samsø

På Købmandsgården ligger restauranten Den Gamle Butik, hvorfra vi kan levere god mad til dit arrangement. Vi tilbyder desuden overnatning på gården og hjælper også gerne med udsmykningen.

Bryllup, fødselsdag eller noget tredje på Samsø?
Trælasten er perfekt til mange. arrangementer. Det kan være alt fra bryllup til firmafester eller workshops. Vi kan skræddersy dit arrangement, uanset om det strækker sig over en, to eller flere dage. 

Hvad koster det?
Prisen varierer fra arrangement til arrangement, alt efter hvor lang tid I bliver og om I ønsker forplejning og overnatning. 
Kontakt Susanne Hesseldal på +45 2380 9559, hvis du vil have mere information om priser. 

Vi ser frem til en masse skønne events på Samsø i 2024!

Firmatur

Skal dit næste firmaarrangement være i rolige og naturskønne omgivelser på Samsø?

Bryllup

Samsø er en idyllisk bryllupsdestination, og vi vil med glæde arrangere dit bryllup.

Fødselsdag

Vores selskabslokale er helt perfekt til fødselsdagsfester med plads til hele familien.

Hør mere om vores events

Kontakt os her