Købmandsgården

+45 2380 9559
(Overnatning)
Om os

Købmandsgården

Om Købmandsgården

Vi ser frem til at byde dig velkommen på Købmandsgården i hjertet af Ballen på skønne Samsø året rundt. Vores mål er at skabe en oase af komfort og fornøjelse for enhver besøgende. 

De charmerende og smukke bygninger fra 1800-tallet, som Købmandsgården er indrettet i bidrager til en autentisk og hyggelige atmosfære. 

Vi tilbyder et bredt udvalg af ferielejligheder i forskellige størrelser med eget køkken og bad. Du kan vælge at booke vores ferielejligheder for et enkelt døgn eller for flere uger, alt efter dine præferencer og ferieplaner. 

På Købmandsgården finder du også restauranten Den Gamle Butik. Her kan du nye en simpel morgenmad, lækker frokost eller middag hver dag indtil oktober og torsdag-

Bag Købmandsgården står et dedikeret team af passionerede fagfolk, hver med deres ekspertise og kærlighed til at skabe mindeværdige oplevelser i en afslappet atmosfære. Vores team består af iværksættere, købmænd, sælgere, slagtere, økonomer, kokke, designere og eventkoordinatorer, der alle brænder for at skabe de bedste gæsteoplevelser. 

Vi ser fremt til at byde dig velkommen til vores skønne oase.

Kærlige hilsner fra

Teamet bag Købmandsgården "Very comfortable apartment, beautiful decor, wonderful location. Good communication with the host. Lovely café too for delicious breakfast"
Adrian
August 2023
Købmandsgården på Samsø en sommerdag tæt på