Købmandsgården

+45 2380 9559
(Overnatning)
Events

Firmatur i Midtjylland på Købmandsgården

Anderledes firmatur i midtjylland

Firmaturen kan gå til mange andre steder end kendte konferencecentre. En firmatur i midtjylland kan også være på Samsø, lige midt i mellem Jylland og sjælland. Ved at tage på firmatur til Samsø får I en anderledes firmatur væk fra de vante omgivelser. Øen byder på mange oplevelser og aktiviteter, så I vil helt sikkert kunne sammensætte en tur efter jeres ønsker og behov.

Ved at leje Trælasten til firmaturen får I jeres eget rum, hvor I kan holde teammøder eller facilitere diverse aktiviteter. Måske står I selv for faciliteringen eller lejer en konsulent ind udefra. Trælasten er et roligt rum og ligger for sig selv bag Købmandsgården, og giver derfor rig mulighed for fordybelse. 

Samsø som destination

På Samsø er der masser af muligheder for at være sammen med kollegaerne på nye måder eller dyrke jeres interesser. 

I kan fx vælge en aktiv firmatur med SUP-board og yoga, en tur med fokus på bæredygtighed eller en tour de Samsø, hvor I smager lokale specialiteter. 

Der er rig mulighed for at sammensætte jeres egen tur, og vi hjælper meget gerne med at rådgive og koordinere turen for jer. Vi har mange gode kollegaer og venner i forskellige erhverv på Samsø, som vil nyde at byde jer velkommen.

Smuk middag på Stranden på Samsø

Bliv inspireret til oplevelser på Samsø i magasinet “Samsø – et skønt mødested”. Find det online her, eller læs mere hos OPEN2DAY.DK. Du kan også læse mere i vores tillægskatalog med oplevelsespakker. 

Samsø - et skønt mødested. Inspirationskatalog

Saml teamet midt i Danmark

Har I kollegaer i firmaet fra både Sjælland og Jylland? Så vælg en firmatur i midtjylland på Samsø lige midt i mellem. 
Med færgeafgange fra Kalundborg og Aarhus/Hou er det nemt at samle teamet og sørge for, at alle kan deltage i jeres firmaudflugt.

Samsø kan fungere som det perfekte samlingspunkt for jeres firmatur. Med sin centrale beliggenhed i Danmark og gode forbindelser er det let at koordinere en anderledes firmatur for hele teamet. 

På øen findes der telebusser, som kan bestilles, så I nemt kan komme fra færgen til Ballen. I de populære ferieuger over sommeren findes der desuden gratis sommerbusser. 

Vi står for kost og logi

Hvis I gerne vil have fuld fokus på teambuilding, står vi gerne for både kost og logi. På Købmandsgården ligger den gode restaurant Den Gamle Butik, hvor I har mulighed for at få lækker mad under jeres besøg. Restauranten tilbyder et varieret udvalg af retter, der kan tilpasses efter jeres præferencer.

På Købmandsgården tilbyder vi også overnatning i hyggelige og lyse lejligheder. Læs mere om de forskellige boliger her

Lad os tage os af det praktiske, så I kan koncentrere jer om at opbygge et stærkere team.

Vi ser frem til at byde jer velkommen på Købmandsgården.

Find inspiration til en firmatur til Samsø i vores oplevelsespakker